JP 1st Class - шаблон joomla Joomla
  • bg nature

Sata tim

Marina Banić - Osnivač SATA-e

Marina Banic

Marina Banić je psiholog, sertifikovani CTA psihoterapeut i TSTA trener & supervizor naprednog TA treninga. Njena primarna orijentacija je oblast Transakcione analize i ujedno osnovni koncept u radu sa klijentima.

Bila je predsednik SATA u periodu od 2000 - do 2007. godine. 

Trenutno je predstavnik Evropske asocijacije za transakcionu analizu-EATA u Evropskoj asocijaciji za psihoterapiju EAP (u ime Srbije). Takođe obavlja i funkciju u EATA kao koordinator koji pregleda pismeni deo CTA ispita (Internacional Language Coordinator).

Marina je i direktor ICTA u Beogradu, odnosno Međunarodnog trening centra za TA pri kome vodi i napredne treninge iz Transakcione analize za nekoliko trening  grupa i priprema kandidate za CTA ispite.


Pored njenog rada u psihoterapiji, vodi radionice za lični iprofesionalni razvoj, kao i za poboljšanje komunikacijskih veština, kreativnosti i efektivnosti za različite profesije.

U poslednjih deset godina, vodila je više od 100 radionica Bazičnog i Advanced TA treninga na godišnjem nivou u Beogradu, Parizu, Skoplju, Podgorici,Budvi i drugim gradovima u regionu sa preko 300 učesnika.  

Prezentovala  je primenu grupne terapije TA u kriznim situacijama na Konferencijama održanim u San Francisku 1995. godine, u Parizu 2000. godine i u Temišvaru 2004. godine.

U periodu od  2005. do 2012. godine, bila je trener  i edukator na letnjim EATA školama u Ljubljani, Skoplju, Miločeru, Tuzli, Zagrebu i Beogradu.

Upravni odbor u punom sastavu čine: Ana Perić, Katarina Jovčić, Mirjana Sakić, Iva Terzić, Aleksandra Jovanović, Marija Milovanović,Jelena Stefanović.

Strukovni odbor u punom sastavu čine: Marina Banić, Ružica Madžarević, Marija Vučinić.
Etički odbor u punom sastavu čine: Mirjana Sakić, Maja Delibašić i Sonja Pantović.

 

Ana Perić - Predsednik SATA-e

Ana Peric

Ana je predsednik Srpske asocijacije za transakcionu analizu od marta 2015. godine.

Po profesiji filolog i diplomirani menažer-master za EI, javnu upravu i politiku. Pored obavljanja uloge predsednika SATA, radi kao konsultant na međunarodnim projektima u oblasti pružanja konsultanstskih usluga u državnoj upravi. Završila je mnogobrojne kurseve iz Upravljanja projektima i veština komunikacije. Sasvim slučajno je došla u kontakt sa Transakcionom analizom i postala njen veliki fan. Od 2012. godine je na Advanced TA treningu. Cilj joj je da stekne CTA , modul - TA i njena primena u organizacijama.

Maja Delibašić -Delegat SATA u EATA

Maja Delibasic

 Maja je diplomirani psiholog i psihoterapeut. Već dugi niz godina radi kao volonter i edukator za Crveni Krst u Nišu i kao psihoterapeut za Psihološki savetodavni centar za studente. Pored toga bavi se i privatnom praksom iz oblasti psihoterapije.

Iva Terzić - Sekretar i član UO

Iva Terzic

Iva je diplomirani psiholog po struci. Trenutno radi u bankarskom sektoru u domenu selekcije i zapošljavanja kadrova. Na četvrtoj je godini naprednog treninga iz Transakcione analize. Planira da se u budućnosti bavi porodičnom terapijom i rad sa parovima.

Predstavnik SATA u Udruženju psihoterapeuta Srbije: Katarina Jovčić

Katarina Jovčić - član Upravnog Odbora SATA

Katarina je od 2004. godine do danas završila bazični kurs i četvorogodišnji program edukacije za psihoterapeutkinju transakcione analitičke orijentacije, i nastavila da radi pod supervizijom u okviru SATA treninga.

Psihoterapeutkinja je u superviziji, bavi se individualnom,kao i terapijom parova, radi sa porodičnom grupom i grupnom terapijom, angažovana je na takođe na mnogim radionicama i uključena je u rad Volonterskog servisa GO Zvezdara, sarađujući sa osnovnim školama na teritoriji opštine Zvezdara i u savetodavnom radu sa decom, roditeljima i nastavnicima.

Predstavnik SATA u Udruženju savetnika: Aleksandra Jovanović

Aleksandra Jovanović- član Upravnog Odbora SATA

Aleksandra Jovanovic

Diplomirani psiholog, sertifikovani psihološki savetnik.

Edukant TA u superviziji u okviru SATA.

Višegodisnje iskustvo u radu sa decom i odraslima, parovima i vođenju radionica za roditelje.

Funkcioneri SATA upravnog odbora u periodu od 2013-2015. godine:

Predsednik SATA: Dubravka Radusinović

Sekretar SATA: Mila Paunović

Blagajnik: Natalija Isailović

Funkcioneri SATA upravnog odbora u periodu 2011-2013. godine:

Predsednik SATA: Ružica Madžarević

Sekretar SATA: Milan Radovanović

Blagajnik: Olivera Lapčević