JP 1st Class - шаблон joomla Joomla
  • bg nature

Sve o SATA

Sve o sata

Dobrodošli na zvanični sajt SATA - Srpske asocijacije za transakcionu analizu!

Naša želja jeste da se na ovom sajtu informišete i bolje upoznate sa aktivnostima SATA udruženja i načelima transakcione analize (TA) kao i njene primene u Srbiji.
SATA je udruženje osnovano decembra 2000. godine, a iste godine je i zvanično 
pridružena evropskoj asocijaciji za transakcionu analizu (EATA), kao jedina asocijacija za TA u Srbiji.

 


SataTim

SATA tim

Pogledaj

NasaMisija

SATA vesti i aktivnosti

Pogledaj

SataKursevi

TA danas

Pogledaj


 

Član SATA-Srpske asocijacije za transakcionu analizu čine stručnjaci i profesionalci iz raznih oblasti humanističkog delovanja npr.psihologija, zdrastvo, vaspitanje i obrazovanje, socijalna zaštita, organizacije, komunikacije i sl. koji se udružuju radi razvoja i unapređenja primene transakcione analize u oblasti savetovanja, mentalnog zdravlja, obrazovanja u organizacijama i sl. , kao i pojedinci zainteresovani za TA.

Član Asocijacije je onaj koji je uključen u rad Asocijacije, na osnovu interesovanja koje je pokazao za transakcionu analizu (TA) putem treninga -Basic 101 ili Advanced  treninga, u okviru SATA i koji ujedno prihvata pravila  Statuta SATA asocijacije, Etickog kodeksa SATA i EATA. 
Članstvo u SATA-i važi godinu dana, nakon čega se ponovo obnavlja. 

 


B

 

" Svaka osoba kreira svoj život tako da sloboda i autonomija svakog od nas pružaju moć da se svaka naša zamisao ostvari, a od naše moći zavisi koliko ćemo dopustiti da nam se ne/nametnu druga mišljenja".

Eric BERNE

.

l

 

"Gubitnik je onaj koji ne zna šta da učini ukoliko izgubi, ali priča o tome šta će učiniti ukoliko pobedi, a životni pobednik ne priča šta će učiniti ako pobedi,ali zna šta da čini ako izgubi".

Eric BERNE

E

 

" Naše emocije su naše bebe. Ophodite se prema njima nežno i brinite o njima. Razumevanje i saosećanje će ih sigurno transformisati".

Thich Nhat Hanh-Zen budisticki monah


Kontaktirajte nas...

E-Mail
* Sva polja sa zvezdicom su obavezna

Kontakt informacije

PozoviteNas

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi treninga za vašu kompaniju, obuku zaposlenih ili treninga profesionalaca, kao i za sve one koji žele da se dalje edukuju iz oblasti transakcione analize, možete nas kontaktirati na sata.conference@yahoo.com